2021. dec 11.

6 tevékenység fajátékokkal a gyerekek számára, amelyek felszabadítják a kreativitást

írta: Érdekes Világ
6 tevékenység fajátékokkal a gyerekek számára, amelyek felszabadítják a kreativitást

pexels-cottonbro-3662667.jpg

A fából készült játékok gyermeke legjobb barátjai. Biztonságosak, szépek, érdekesek és minden formában, hosszú ideig lekötik a gyerekek figyelmét, miközben hasznos dolgokat tanulnak.

Sokan úgy gondolják, hogy minden korosztálynak van megfelelő játék, aminek segítségével a gyerek fejleszti a számára fontos készségeket. Gyermeke kreativitásának, kíváncsiságának és lelkesedésének fejlesztésére ajánljuk ezt a 6 csodálatos fajátékot, melyeket könnyedén megtalálhat webáruházunkban.

6 fajáték otthoni szórakozáshoz

Mai cikkünkben bemutatunk néhány játékötletet esős napokon. Töltse fel magát tavaszi inspirációval, még akkor is, ha otthon tölti az időt. Ne unatkozzon, és maradjon távol a képernyőtől. Vessen egy pillantást erre a 6 csodálatos fajátékra, amelyekkel észrevétlenül repülnek az órák. Könnyedén megtalálhatja őket és még sok mást webáruházunkban.

1 nagy fa didaktikai kocka

Ezzel a színes és eredeti játékkal gyermeked jól fog szórakozni, de fejleszti a mozgáskoordinációt, a finommotorikát és a kreatív tehetségeket is. A didaktikai kocka 18 hónaposnál idősebb gyermekek számára alkalmas.

2 Háromdimenziós fa típusú puzzle összeszereléshez

Egy 3 év feletti gyermek koncentrációjának és kreativitásának fejlesztése érdekében adjon neki játékokat és szórakozást 3D Puzzle kirakós játékok segítségével.

3 Szórakoztató fa készlet 4 játékból

Mi lehet jobb, mint a több különböző játék lehetőség egy helyen? Geometrikus figurák, kerek formájú fa kirakós játékok – mindez segít másfél éves gyermekének eligazodni a geometria világában, megismerve a különböző tárgyak színeit és formáit.

4 Rózsaszín fa konyha kis hercegnőknek

Ez a bájos bábkonyha csak arra vár, hogy leendő gazdája megmutassa neki a kulináris élvezetek titkait. Ily módon a kislányok megtanulják, hogy segítsenek anyukájuknak, legyenek gondoskodóak és takarosak. Ajánlott életkor - 3 év felett.

5 Fa labirintus labdával

Egy csodálatos fából készült játék, amely fejleszti a koncentrációt és a türelmet. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy néhány órát játszva töltsön gyermekével. Fontos, hogy játék közben figyeld, mert a játék apró elemeket tartalmaz. A labirintus 6 év feletti gyermekek számára alkalmas.

6 Konstruktor fakockákkal

Ez a csodálatos fajáték kiváló választás 18 hónaposnál idősebb gyermekek számára, és segíti gyermeke kreativitásának és kézügyességének fejlesztését várak és tornyok építése közben. Mindeközben a konstruktőr fejleszti a gyerekek verbális és nyelvi képességeit, az angol szavak olvasását és kiejtését, a hozzájuk készített képek pedig segítik a gyerekek jelentésének könnyebb elsajátítását.

Szólj hozzá