2021. dec 17.

Robotime 3D Puzzle rejtvények

írta: Érdekes Világ
Robotime 3D Puzzle rejtvények

A Robotime rendkívüli 3D készletei 12 éves gyermekek számára készültek, a lézerrel kivágott rejtvények eredeti kialakítása ajándékként használható.

Robotime léghajó fából készült puzzle 3D puzzle építése

Eredeti tervezésű lézervágott modellkészlet - A Robotime több mint tíz éve elkötelezett a 3D-s rejtvények, az eredeti tervezés és a lézervágási technológia mellett.
Puzzle léghajó, mely - 176 fadarabból áll, angolul illusztrált utasítások, könnyen követhető, lézervágott szerelvényszerkezet, ragasztó vagy egyéb eszköz nem szükséges.
Kiváló minőségű rétegelt lemezből, megbízható fából készülnek, ami tartóssá, környezetbaráttá és ragasztó nélkül könnyen összeszerelhetővé teszi őket.
Jó szórakozás felnőtteknek és gyerekeknek - Kihívást jelentő építési projekt gyerekeknek.

Robotime fa körhinta zenedoboz

Mechanikai varázslat: A belső erőmozgás összetett fogaskerék-szerkezethez kapcsolódik. A pontos technológia miatt a különböző alkatrészek egymásra vannak rakva.
Fa színű megjelenés és tiszta gépek: A fa színű körhinta megőrzi a gyermekkori emlékeket. A teljes készlet nem igényel ragasztót.
Lézervágási technológia: Az eredeti kialakításból és a csodálatos részletekből álló előnyökkel órákig tartó csodálatos barkácsolási élményt nyújt.
Részletes angol nyelvű utasítások: Az utasítások nagyon részletesek, könnyen érthetők és követhetők. Kérjük, olvassa el figyelmesen az utasításokat!

Robotime mechanikus Vetitőgép fa modellkészítés

Filmvetítő géppel vissza a fehér és fekete világba - forgassa a hajtókart a hatalomért, és a régi film lejátszásra kerül.
Hajtóműves, akkumulátor vagy egyéb villamos energia nélkül.
Eredeti tervezés és tökéletes ötlet - Ez nem csak modell, hanem teljesen működőképes filmvetítő.
Nincs szükség ragasztóra és akkumulátorra. Lézervágási technika, mely 172 darab környezetbarát fából készül.
Fókusz és koncentráció javítása - 172 darab fa elkészítése néhány órát vesz igénybe.

Robotime robot zenedoboz fa 3D puzzle

Eredeti kivitel, lézervágási technológia. Legjobb ajándék barátnak vagy férjnek. Minden DIY robot puzzle zenedoboz sorozat eredeti design, csodálatos.
Fényűző érzés és luxusminőség - a lézervágás technológiája finom árnyalattal ragyogja a robot zenedobozt.
Robot alakú mechanikus zene doboz LED lámpával van ellátva, mely a szívét világítja meg.
Ez a robot alakú fa puzzle megköveteli, hogy az összes darabot ragasztó segítségével szereljük össze.
221 darabbal érkezik, és körülbelül 4 órába telik összerakni.
Kreatív ajándékok gyerekeknek és felnőtteknek - Szépen csomagolt, ideális születésnapi / karácsonyi ajándékok fiúknak vagy lányoknak. Imádni és élvezni fogja ezt a kreatív ajándékot. Kiváló alkalom arra, hogy együtt töltsd a szabad hétvégét a családdal.
Szólj hozzá